چهارشنبه, ۰۱ شهریور ۱۴۰۲ ۰۹:۵۴ ۴۲۷
طبقه بندی: اخبار ادارات شهرستان ها
چچ

مجتمع گردشگری و رفاهی با تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در ایلام آماده افتتاح

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان ایلام در بازدید از مجتمع گردشگری و رفاهی بین راهی روستای تنگه قیر شهرستان چرداول گفت: این طرح اشتغال زایی با اعتبار 20 میلیارد ریال در هفته دولت به بهره برداری می رسد.

مجتمع گردشگری و رفاهی با تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در ایلام آماده افتتاح

به گزارش روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید، مرتضی دالوند با اعلام این خبر افزود: با توجه به استقرار این مجتمع در مسیر مسافرین و زوار عتبات عالیات می تواند در رونق اقتصادی این شهرستان تاثیر گذار باشد.

او گفت: با راه اندازی این مجموعه برای 6 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد می شود.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان ایلام همچنین اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد 21 فقره تسهیلات با اعتبار بیش از 43 میلیارد ریال توسط صندوق کارآفرینی امید در شهرستان چرداول پرداخت شده است.

شغل و کسب وکار بیشتر مردم شهرستان چرداول کشاورزی و دامداری است.این شهرستان با جمعیت بیش از 44000 نفری در شمال استان و در فاصله 35 کیلومتری شهرستان ایلام واقع شده است .

انتهای پیام/

منبع:
آدرس کوتاه شده: