پنجشنبه, ۰۹ تیر ۱۴۰۱ ۱۶:۱۲ ۴۷۳
طبقه بندی: اخبار سازمان
چچ

اعتبارات صندوق کارآفرینی چهارمحال و بختیاری ۵ برابر سال گذشته است

مدیر صندوق کارآفرینی چهارمحال و بختیاری گفت: این صندوق سال گذشته از محل ظرفیت‌های مالی تبصره ۱۸ بودجه عمومی دولت ۱۷۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرد و امسال افزایش این اعتبارات به میزان ۵ برابر سال گذشته است.

اعتبارات صندوق کارآفرینی چهارمحال و بختیاری ۵ برابر سال گذشته است

حسین بیرانوند افزود: این صندوق تا پایان تیرماه فرصت دارد با عقد قرارداد و تفاهمنامه با سازمان‌ها و نهادها از محل ظرفیت‌های مالی تبصره ۱۸ بودجه عمومی دولت، اقدام به جذب اعتبارات کند و میزان این اعتبارات ۵ برابر سال ۱۴۰۰ است.
وی ادامه داد: مجموعه کسب و کارهایی که صندوق از آن حمایت می‌کند بسیار متنوع است و طرح‌های اشتغال‌زا، کارآفرینی ، دانش‌بنیان و کارهای نو با اولویت مناطق محروم و روستاهای استان در اولویت بررسی قرار دارند و صندوق از کسانی که برای ایجاد کسب و کارهای خُرد، مراجعه می کنند حمایت می‌کند و با توجه به توان مراجعه‌کنندگان درخواست آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهد.
بیرانوند تاکید کرد: صندوق کار آفرینی امید چهارمحال و بختیاری برای حمایت از صندوق‍‍‌های خرد و کوچک تنها اقدام به اعطای تسهیلات نمی‌کند و روش‍‌های حمایت صندوق از کسب و کارهای خُرد متفاوت و متنوع است و این کار با مشاوره‌های تخصصی انجام می‌شود.
مدیر صندوق کارآفرینی چهارمحال و بختیاری افزود: بخشی در صندوق با عنوان بخش "توانمندسازی" وجود دارد که با ارایه مشاوره، مراجعه‌کنندگان را قانع می‌کند که آیا روش های آن‌ها، روش‌های خوبی برای کسب درآمد است.
بیرانوند با تاکید بر این نکته که روش‌های حمایت صندوق از کسب و کارها متفاوت است، گفت: حمایت از برخی کسب و کارها به‌گونه‌ای است که صندوق آن‌ها را در یک مجموعه‌ای از زنجیره کسب و کاری حمایت می‌کند و به افراد کارآفرین کمک می‌شود در یک زنجیره کسب و کار جای خود را پیدا کنند.
وی ادامه داد: به طور نمونه اگر کسی تولیدکننده باشد به فروشنده وصل می‌شود و اگر کسی تولید می‌کند باید به طراح وصل شود و صندوق افراد را قانع می‌کند اگر طراحی خوب، تولید خوب و بسته بندی خوبی داشته باشند، با همه این موارد می‌توان منجر به فروش خوب شود.
بیرانوند اظهار داشت: صندوق سعی می‌کند تصور این‌که شخصی اگر فقط تولید خوب انجام دهد کافی است را از ذهن افراد پاک کند و توجه به طراحی و فروش را به دریافت‌کنندگان تسهیلات یادآور شود و موجب پایداری و استمرار کسب و کارهایی که تسهیلات دریافت کرده‌اند، شود.
وی افزود: تعداد زیادی از افرادی که به صندوق مراجعه می‌کنند با مشاوره‌های صندوق متوجه می شوند نیاز واقعی آن‌ها، به میزان تسهیلات مورد تقاضایشان نیست و یا روش انجام کار متفاوت است.
این مسوول تصریح کرد: به عنوان مثال خانمی که طراح خوبی در زمینه دوخت لباس بود، دنبال ایجاد کارگاه تولید لباس بود و با مشاوره متوجه شد نیازی به ایجاد کارگاه جدید ندارد و می‌تواند از کارگاه‌های موجود که با ظرفیت کامل مشغول به کار نیستند استفاده و نسبت به احیای آن واحدهای تولیدی اقدام کند و خود وی به عنوان طراح کار کند.
بیرانوند ادامه داد:علاوه بر بخش "توانمند سازی" بخشی با عنوان " نظارت " در صندوق کارآفرینی وجود دارد که هر 2 تا3 ماه به‌صورت منظم و تا پایان بازپرداخت اقساط با مراجعه به کسب و کارهای دریافت کننده تسهیلات بررسی می‌کنند که آیا کسب و کار فعال است و یا خیر ونظارت دایمی به صورت مرتب وجود دارد.
وی یادآور شد:صندوق با چند خصوصیت شناخته می‌شود که از آن جمله می‌توان به روستای بدون بیکار، هر روستا یک محصول، صندوق‌های خُرد محلی، خیریه‌های اشتغال‌زا اشاره کرد که با هریک از طرح ها صندوق سعی کرده مجموعه از کسب و کارها را با اولویت روستاها ایجاد کند.
به گزارش ایرنا، صندوق کارآفرینی بر اساس رویکرد جدید حمایت از کسب و کارهای خرد بازارمحور با روش تامین مالی خُرد، وظایف مهم و مغفولی را در زنجیره حمایت‌های دولتی از تولید در بخش خصوصی برعهده دارد.

آدرس کوتاه شده: