سه شنبه, ۱۰ تیر ۱۴۰۴ ۰۶:۲۸ ۲۶
طبقه بندی:
  • اخبار ادارات شهرستان ها
  • اخبار سازمان
چچ

حمایت صندوق کار آفرینی امید از مزارع پرورش میگوی خوزستان

رئیس اداره دامپزشکی هندیجان از آغاز ذخیره‌سازی پست لارو میگو در فصل پرورش میگو در سال جاری با حمایت صندوق کار آفرینی امید خوزستان خبر داد.

حمایت صندوق کار آفرینی امید از مزارع پرورش میگوی خوزستان

به گزارش روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید، محمد نری‌میسا با اشاره به آغاز ذخیره‌سازی پست لارو میگو در مزارع پرورش میگوی هندیجان اظهار کرد: ۹ مزرعه فعال پرورش میگو در سایت ۳۹۵ هکتاری شهرستان هندیجان وجود دارد؛ پست لارو میگو وانامی بعد از کنترل و آزمایش‌های تایید سلامت از نظر بیماری لکه سفید میگو و بیماری AHPND و منفی بودن نتایج، با شرایط مناسب و گواهی حمل دامپزشکی، از مراکز تکثیر به مزارع پرورشی مربوط حمل و ذخیره‌سازی انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین عملیات پایش و مراقبت از بیماری‌های اولویت‌دار در طول دوره پرورش توسط کارشناسان دامپزشکی و مسئول فنی سایت پرورش انجام می‌شود.

نری میسا با قدردانی از حمایت های صندوق کار آفرینی امید خوزستان در خصوص انعقاد تفاهم نامه ی 4 جانبه(صندوق کار آفرینی امید-جهاد کشاورزی-وزارت اقتصاد و دارایی-بنیاد برکت) و پرداخت 4 فقره تسهیلات جمعاً به مبلغ 160 میلیارد ریال به 4 تعاونی با اشتغالزایی 180 نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم ، بر لزوم حمایت بیش از پیش دولت در جهت بالا بردن میزان تولید تاکید کرد.

امرایی مدیر صندوق کار آفرینی امید خوزستان هم در بازدید میدانی از این طرح ها بر لزوم هم افزایی منابع مالی استان و شهرستان با صندوق کار آفرینی امید و برنامه ریزی موثر در راستای حمایت و رفع موانع و حلقه های مفقوده زنجیره ارزش شیلات در استان تاکید و ابراز امیدواری کرد که با حمایت و تامین مالی، گام موثری در تامین امنیت غذایی و حمایت از بازارهای صادرات محور این رسته از کسب و کارها صورت پذیرد.

منبع:
آدرس کوتاه شده: